Asociatia Daruieste Aripi

Asociatia Daruieste Aripi

 
200.000 euro contributie

Asociația Dăruiește Aripi este o organizație non profit dedicată susținerii proiectelor caritabile ce pot aduce un real progres în tratamentul pacienților din sistemul de stat românesc. Asociația își propune implementarea unor proiecte în domeniul medical, cu scopul de a îmbunătăți șansele pacienților de vindecare și supraviețuire.

Misiunea noastră este identificarea celor mai grave probleme din domeniul medical în scopul avansării drepturilor fundamentale ale omului – dreptul la sănătate și la viață. Credem în transparența acțiunilor noastre, în responsabilitate, compasiune și corectitudine. Căutăm mereu căi de a îmbunătăți viețile oamenilor și încercăm, prin proiectele noastre, să implicăm întreaga comunitate constănțeană.

Secția de onco-hematologie și reumatologie pediatrică sau Centrul Medical Focus, cum îl numim noi, este primul nostru proiect de construcție realizat la Spitalul Județean din Constanța. Centrul pe care l-am amenajat în 2014 și de care ne ocupăm în continuare permite diagnosticarea, tratarea, monitorizarea și susținerea copiilor cu boli onco-hematologice și reumatologice din zona de sud-est a României.

Începem acum un al doilea proiect la același spital – un proiect mult mai mare și mai complex, realizat împreună cu Asociația Inima Copiilor și cu sprijinul Fundației Vodafone România, proiect pe care ne propunem să-l finalizăm în 2017.

Mai multe detalii pe:
www.daruiestearipi.ro și
facebook.com/AsociatiaDaruiesteAripi

Contact:

t: +40 723 215 387
e: alina.vasea@daruiestearipi.ro

a: Centrul Medical de Zi FOCUS,
Spitalul Clinic Judetean de Urgenta Constanta, incinta ambulatoriu (Policlinica),
B-dul Tomis nr. 145,
900591, Constanta

CUI: 31482767
CONT RON RO70BTRLRONCRT0207503901
Banca Transilvania, sucursala Constanța

Asociatia Inima Copiilor

Asociatia Inima Copiilor

 
200.000 euro contributie

Asociația Inima Copiilor există și ajută copiii cu boli grave, în special cardiace, din 2006.

Am construit la Spitalul Marie Curie cele mai moderne spații medicale din sistemul public de sănătate – Centrul de Excelență pentru Cardiochirurgie și Secția de Terapie intensivă nou-născuți. Am renovat secțiile de cardiologie și neurochirurgie și am amenajat și dotat sala de operații pentru neurochirurgie. Deschidem anul acesta și prima banca de lapte matern din România, proiect ce completează eforturile noastre dedicate nou-născuților cu probleme care sunt îngrijiți la Marie Curie. Continuăm să susținem, inclusiv financiar, secțiile pe care le-am construit, contribuim cât putem la dezvoltarea cardiochirurgiei pediatrice în România și continuăm să ajutăm copiii și familiile lor pentru a avea acces la tratamente și operații, ori cu medicamente și lucruri de primă necesitate.

Inima Copiilor a construit la Marie Curie, cu ajutorul multor donatori și prieteni și sprijinul Fundației Vodafone România, cea mai modernă Secție de terapie intensivă nou-născuți din Europa. Și copiii din sud-estul țării merită să fie tratați într-o secție la fel de bună, modernă, sigură ca și cea din București. Asta vom face la Constanța împreună cu Asociația Dăruiește Aripi și cu susținerea Fundației Vodafone România.

Contăm și de această dată pe ajutorul vostru, al tuturor prietenilor noștri și va mulțumim …din inimă!

Mai multe detalii pe
www.inimacopiilor.ro și
facebook.com/AsociatiaInimaCopiilor

Contact:

t: +40 21 327 75 41
m: +40 722 360 339
e: office@inimacopiilor.ro

a: Str. Anastasie Panu nr. 30, bloc A16, ap 10
Sector 3, 031166, Bucuresti

CUI: 18365182
CONT RON: RO96BUCU046333852511RO01
Alpha Bank, Sucursala Dorobanți

Fundatia Vodafone Romania

Fundatia Vodafone Romania

 
1.100.000 euro contributie

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998.

În cei 20 ani de activitate, Fundaţia Vodafone România a finanţat 1.104 de programe derulate de 706 de ONG-uri din întreaga țară, în domeniile sănătăţii, educaţiei, serviciilor sociale. Proiectele au avut peste 2,7 milioane de beneficiari – copii, tineri, vârstnici, persoane defavorizate fizic, social sau economic. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit peste 28 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.

Mai multe detalii pe
www.fundatia-vodafone.ro,
jurnaldebine.fundatia-vodafone.ro și
facebook.com/FundatiaVodafone

Contact:

e: fundatia.vodafone_ro@vodafone.com

a: Globalworth Tower Building
Str. Barbu Vacarescu, 201
Sector 2, 020276, Bucuresti

Fundația Vodafone România
a: Strada Barbu Văcărescu nr. 201, sector 2, București

CUI: 18912220
CONT RON: RO960BACX0000000545855000
Unicredit, Sucursala GRIM