Am lansat comanda pentru echipamentele tratare a aerului

Am lansat comanda pentru echipamentele tratare a aerului

Proiectul nostru a intrat in etapa de dotare odata cu lansarea comenzii pentru echipamentele principale de ventilare si climatizare, cea mai importanta componenta pentru functionarea noii unitati.
Acestea vor fi realizate dupa ultimele standarde tehnice prevazute pentru functionarea unei sectii de terapie intensiva nou-nascuti, urmand sa fie montate la Constanta pana la sfarsitul anului. Noua unitate va deveni a doua din tara dotata cu astfel de echipamente, dupa Sectia de Terapie Intensiva Nou-Nascuti de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti, construita printr-un proiect sustinut de Fundatia Vodafone Romania in parteneriat cu Asociatia Inima Copiilor.

Vezi si comunicatul de presa.

Fundația Vodafone România finanțează cu 1,1 milioane de euro proiectul nostru

Fundația Vodafone România finanțează cu 1,1 milioane de euro proiectul nostru

Fundatia Vodafone Romania investeste 1,1 milioane de euro in proiectul renovarii si modernizarii Sectiei de terapie intensiva nou-nascuti de la Spitalul Judetean Constanta, proiect demarat in august 2017 si aflat in prezent in desfasurare. Anuntul a fost facut in cadrul conferintei anuale Connecting for Good, care reuneste cei mai importanti parteneri ai fundatiei, ONG-urile si beneficiarii programelor sale.
La lansarea proiectului, fundatia anuntase ca bugetul necesar, estimat la 1,3 milioane de euro, va fi asigurat in urma unei campanii de donatii si sponsorizari derulate de cei doi parteneri, asociatiile Daruieste Aripi si Inima Copiilor, fundatia urmand sa dubleze fondurile stranse astfel.
Vezi si comunicatul de presa.

Peste 117.000  lei strânși la Swimathon Bucuresti pentru renovarea Sectiei de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Peste 117.000 lei strânși la Swimathon Bucuresti pentru renovarea Sectiei de terapie intensiva nou-nascuti Constanta

Medici, membrii ai asociatiilor implicate in proiect, voluntari, angajati Vodafone, in total 30 de inotatori au luat startul la Swimathon Bucuresti pe 30 iunie, la bazinul Dinamo. Au inotat exceptional si au contribuit la strangerea fondurilor pentru proiect: pete 700 de donatii au reusit sa obtina de la prieteni si sustinatori.

Dr. Catălin Cîrstoveanu, seful Sectiei de Terapie intensiva nou-nascuți de la Spitalul Marie Curie din Bucuresti a inotat alaturi de dr. Livia Fratiman, sefa sectiei de la Spitalul Judetean Constanta.

Vezi si comunicatul de presa.

Swimathon 2018 Echipele Red Vodafone   Swimathon 2018 Dr Fratiman   

A inceput lucrul la instalatia electrica a sectiei.

A inceput lucrul la instalatia electrica a sectiei.

Proiectul renovarii si modernizarii Sectiei de terapie intensiva nou-nascuti a Spitalului Clinic de Urgenta Constanta marcheaza parcurgerea unei noi etape, cea in care a fost montata infrastructura de baza pentru instalatia electrica. De asemenea, a fost refacuta sapa pe intreaga suprafata de 800 mp a noii sectii.

450 de participanti la Maratonul Nisipului au ajutat nou-nascutii din Constanta

450 de participanti la Maratonul Nisipului au ajutat nou-nascutii din Constanta

Peste 15.000 de lei s-au strans la editia acestui an a cursei Family Run din cadrul evenimenului Maratonul Nisipului, organizat pe plaja statiunii Mamaia, pentru proiectul de modernizare a Sectiei de terapie intensiva nou-nascuti a Spitalului Clinic de Urgenta Constanta. Fundatia Vodafone Romania va dubla aceasta suma, fondurile totale de 30.000 de lei urmand a fi folosite si pentru achizitionarea unui videolaringoscop cu care va fi dotata sectia.

Vezi si comunicatul de presa.

Am incheiat a doua etapa a lucrarilor

Am incheiat a doua etapa a lucrarilor

Am incheiat in martie 2018 a doua tapa a lucrarilor de costructii la Sectia de Terapie intensiva nou-nascuti de la Constanta. Au fost refacute complet instalatiile sanitare si au fost montate cadrele metalice pentru usile culisante care vor asigura accesul rapid in saloane. Printre actiunile programate in urmatoarea etapa se afla realizarea structurii metalice exterioare a constructiei, montarea instalatiilor electrice in saloane si instalarea unui sistem ultramodern de comunicare pentru personalul medical al sectiei.

Alearga si in 2018 la Maratonul Nisipurilor pentru nou-nascutii din Constanta!

Alearga si in 2018 la Maratonul Nisipurilor pentru nou-nascutii din Constanta!

Alearga la cursa Family Run de la Maratonul Nisipului și taxa ta de înscriere va fi donată integral pentru modernizarea Secției de Terapie Intensivă Nou-născuți de la Spitalul Județean Constanța. Fundația Vodafone România va dubla donația.

La Family Run pot participa echipe formate din 2-5 membri.
Cursa are loc în 25 martie la ora 12:00 pe faleza stațiunii Mamaia pe o distanță de aproximativ 1 km. Înscrierile se fac online pe site-ul www.maratonulnisipului.ro până pe data de 10 martie. Kiturile de concurs se ridică pe 23 sau 24 martie la standul Maratonului Nisipului din mall Vivo Constanța.
Taxa de participare este de 35 lei/persoană.